Enpä ole kyllä kerinnyt edes ajattelemaan tänne kirjoittamista. Kaikenlaista on ollut niin koulussa kuin vapaa-ajallakin. Olen ollut joka ilta tosi väsynyt ja tekemistä on riittänyt. Koulua on päivät olleet täynnä. Joku ihme touhuamis vaihe ollut päällä ja nyt rupeaa olemaan puhti poissa ja ehkä mielenkiintokin kaikkea sitä touhuamista kohtaan. Pitää vähän luovuttaa ja olla ainakin tiskaamatta joka ilta

Äiti ja sisko, joilla on kanssa fibromyalgia, aina puhuvat että heillä on aamuisin nilkat jäykät ja jalanpohjat kipeät ja kyselivät sitten että onko minullakin. Nyt aivan yllättäin olen huomannut että mullakin on jalanpohjat aamuisin kipeät muutamat ensimmäiset askelet. Siis oikein kunnolla kipeät, ei olleenkaan tekis mieli astua.

Tänään käytiin sulhasen kanssa uimahallissa. Minä olin mukana vesijumpassa ekaa kertaa ja sulhanen ui kilometrin. Vesijumppa oli todella mukavaa ja rentouttavaa. Ei mitään hiki jumppaa mutta jos haluaa kunnon tehot niin sitten tekee vain reippaammin. Mutta oli kyllä vaikeaa kun ei ne liikkeet onnistunut ihan siinä normaalissa tahdissa millä esim. aerobic tunnilla mennään. Mutta tosi kivaa oli ja päätin että täytyy ottaa tavaksi käydä siellä.