Jaksoin vihdoinkin istua ja keskittyä kirjoittelemaan kuulumisia. Viikko on mennyt ihan hyvin. Maanantaina ei meinannut jaksaa nousta ja lähteä kouluun, mutta kyllä se viikko sitten alkoi menemään. Maanantaina olikin minulla se oman lajin ryhmän ohjaus ja se meni ihan ok. Ei leikkien vetäminen kyllä ole minun oma lajini mutta en muuta siihen hätään keksinyt. Ainut ryhmän ohjaaminen mitä olen pitänyt on ollut seniorikuntosalilla.
Eilen oli huono päivä vähän. En oikein saanut itsestäni mitään irti. Tänään kyllä olisi saanut mutta sitten tulee tietenkin säryt häiritsemään. Aamulla rupesi särkemään vasenta kättä ja olkapäätä. Otin kaksi panadolia mutta ei se tällä kertaa auttanut oikein. Mutta saan kyllä silti olla ylpeä kun kävimme sulhasen kanssa uimassa kilometrin uimahallilla tänään, vihdoinkin kun saatiin aikaan lähteä sinne. Monesti ollaan suunniteltu mutta sitten ei kuitenkaan lähdetty.

Ellokselta tilaamani paketti saapui ja sain ihanan vetoketju hupparin ja sen kanssa samanlaista kuosia olevat sortsit. Sulhaselle oli kanssa vetoketjuhuppari ja jopa päätti ottaa sen. Hän kun vain ensin oli sillä mielellä että katotaan onko se hyvä.

Viikonlopuksi tiedossa on kaappien ja kirjahyllyn siivoomista ja pyykkien pesua. Sulhanen on päivät sammutustyökurssilla kun hän harrastaa vapaapalokuntailua. Saan ihan rauhassa touhuta täällä =)

Kiitoksia Cecilia kukkasista!!


1219285.jpg

Säännöt sanovat seuraavaa:

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

En itse kyllä tällä hetkellä lue kuin yhtä blogia joten annan nämä kukkaset hänelle =)

  • Perhepäivähoitajan arkea